Fitflops geven voor sinterklaas of kerst

Fitflop sandalen en slippers bestaan al sinds het jaar 2007 en de industrie is sindsdien uitgegroeid tot een razend populair soort merk op het gebied van sandalen en slippers. De populariteit is mede ontstaan door het feit dat de Fitflops een onvergelijkbaar comfort voor de voeten bieden. De slippers zijn voorzien van unieke, schokabsorberende Microwobbleboard zolen. Hierdoor wordt de druk op je voeten optimaal verspreidt.

Soorten, maten en uitvoeringen

Ook bij Leferink zijn deze populaire schoenen in het assortiment geïntroduceerd en in de Fitflop sale kun je het aanbod vinden van klompen, laarzen, sandalen, schoenen, slippers en sneakers voor zowel dames als heren. De Fitflops worden aangeboden in verschillende uitvoeringen en zijn in diverse maten beschikbaar. Zo is het mogelijk lage zwarte Fitflops in huis te halen met een goede demping, maar er is ook een hogere zwarte uitvoering met een glinsterend randje. Deze schoenen zijn geschikt voor mensen met hielspoor door de extra comfort die geboden wordt. Er zijn ook bruine Fitflops beschikbaar met een hip rood randje en er zijn zelfs dichte Fitflops te verkrijgen, voorzien van een glitterprint. Alle modellen zijn voorzien van de bekende Microwobbleboard, waardoor de schoenen veel steun geven, wat dus ook voordelig is voor mensen met bijvoorbeeld hielspoor.

Kortingen tijdens sint en kerst

De kortingen in de sale kunnen oplopen tot wel 60 procent van de originele prijs en de schoenen zijn op voorraad en direct leverbaar. Ook is Leferink in het bezit van een keurmerk, waarmee je veilig kunt shoppen en betalen.
De Fitflops zijn een leuk cadeau voor onder de kerstboom of als sinterklaas cadeau. Echter, iedereen kan wel wat comfort gebruiken onder zijn of haar voet en je kunt ook Fitflops kopen die het beste bij jou passen voor in huis of alvast voor tijdens de zomer als comfortabele, simpele schoenen, als een leuk en voordelig kerstcadeautje voor jezelf.