Genti kleding kopen

Genti is een kledingmerk voor mannen en heeft een uitgebreide collectie aan blouses, broeken, shirts, truien en ook accessoires. De nadruk bij Genti ligt op het creëren van het juiste silhouet bij de man. Vandaar dat veel kleding ook in slim-fit te verkrijgen is. De modebewuste man zal altijd wel een favoriet kledingstuk van Genti kunnen vinden die aansluit bij zijn ideeën en waar hij zich lekker in voelt. Wil je Genti herenmode kopen, dan weet je je als man gegarandeerd van topkwaliteit en het gebruik van hoogwaardige en goed zittende stoffen.

De filosofie van Genti

Toen het nog vrij jonge merk Genti in 2004 werd opgericht introduceerde het een kledingstijl dat een combinatie is van nette en hedendaagse mode en casual sportkleding, de zogenaamde street-chic stijl. Leeftijd speelt in principe geen rol bij de kleding van Genti. De kleding is te dragen door mannen van alle leeftijden, want het draait uiteindelijk om de jonge geest. Een open mind, een klein beetje rebels en een hoge mate van creativiteit zijn de belangrijkste karaktereigenschappen van het merk Genti. In het nog geen 15 jarig bestaan van het merk, heeft het merk zich al opgewerkt als een populair internationaal gerespecteerd mannenmodemerk, dat elk seizoen met een nieuwe collectie komt. Genti kleding is kleding waar je je als man vrij in voelt en waarmee je er top uitziet.

De collectie van Genti

T-shirts en shorts op warme dagen van hoge kwaliteit, prachtige slim-fit truien voor de koude dagen, Genti kleding kan in elk seizoen gedragen worden. Maar ook voor zakelijke kleding of gelegenheidskleding kun je terugvallen op Genti. Maatpakken, colberts of prachtige wintermantels behoren ook tot de collectie van Genti. Werk op koude dagen je Genti outfit af met een Genti muts of sjaal van hoge kwaliteit. Genti is een merk waar elke man vol vertrouwen op kan terugvallen.