Maak kennis met Tapir Tapes

Bij Tapir Tapes vind je alle soorten tapes die je nodig hebt voor je industriële of medische toepassingen. Tapir heeft een zeer uitgebreid assortiment tapes van allerlei verschillende soorten merken, maar Tapir Tapes maakt zelf ook hoogwaardige tapes voor allerlei toepassingen. Desgewenst kun je ook met Tapir Tapes overleggen wat je wensen zijn, zodat er een perfecte tape voor jou op maat gemaakt kan worden. Heb je bijvoorbeeld wensen over een bepaalde afmeting, een bepaalde breedte of een standsdeel? Dan kun je hiervoor bij Tapir Tapes terecht.

Over Tapir Tapes

Tapir Tapes is gevestigd in Emmen en al ruim twintig jaar actief met het produceren van tapes, kitten, lijmen en klittenband. Hiervoor heeft Tapir Tapes een productiehal ter beschikking voor de ontwikkeling en productie van de verschillende hechtingsmiddelen. Zo kun je altijd wel het juiste hechtingsmiddel voor jouw toepassing vinden bij Tapir Tapes. Of het nu een tape is van een bepaald merk, een specifieke soort lijm of een extra goede kit, Tapir Tapes zorgt ervoor dat jij je project kunt afmaken met het juiste en hoogwaardige hechtingsmiddel.

De missie van Tapir Tapes

Tapir Tapes heeft zich tot doel gesteld om integer, eerlijk en helder te handelen, zodat klanten kunnen vertrouwen op de professionaliteit van Tapir Tapes. Hierbij vindt Tapir Tapes het belangrijk om voor al haar klanten een oplossing te bieden voor hun problemen die zij ondervinden met het hechten van materialen. Een oplossing kan gevonden worden in goede bestaande tapes of lijmen van gerenommeerde merken, maar desgewenst kan Tapir Tapes ook zelf een oplossing vinden en een specifiek op de klant gericht hechtingsmiddel ontwikkelen. Hierdoor kan Tapir Tapes een belangrijke en betrouwbare bijdrage bieden aan het productieproces van de klant.