Alles over Fairybell kerstverlichting

De kerstboom is sinds jaar en dag een vast onderdeel van de feestvreugde in heel wat huishoudens. Nochtans is het tezelfdertijd een object dat tot heel wat frustraties leidt in diezelfde huishoudens. Een kerstboom zorgt immers voor heel wat schoonmaakwerk, is een echte trekpleister voor insecten en moet naderhand ook weer weggegooid worden. Het is dan ook niet toevallig dat meer en meer mensen kiezen voor een duurzaam alternatief zoals Fairybell kerstverlichting.

Wat is Fairybell kerstverlichting?

Fairybell kerstverlichting is een unieke vorm van kerstverlichting die uitgaat van een gepatenteerde technologie. In essentie is het kerstverlichting in de vorm van een kerstboom. Waar Fairybell echter het verschil mee maakt is het prachtige effect van het finale product. Zo zien de kerstbomen van Fairybell er vanuit elke invalshoek hetzelfde uit. Daarenboven is de montage kinderspel en zijn de LED-lampen van deze kerstbomen ontzettend duurzaam. De kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen. Zo zijn er Fairybell kerstbomen met 100 LED-lichtjes tot kerstbomen die bestaan uit wel 1000 LED-lichtjes. De energiezuinige technologie en het feit dat er geen boom moet sneuvelen om een sfeervol interieur te bekomen maken van Fairybell kerstbomen het milieuvriendelijk alternatief voor een echte kerstboom. Overdag staat de boom niet in de weg en wanneer de avond valt komt de magia naar boven.

Voor buiten en binnen

De Fairybell kerstbomen kunnen zowel buitenshuis als binnenskamers geplaatst worden. Elk model bestaat in essentie uit 6 snoeren met LED-lampjes die sierlijk het centrum van de boom omarmen. Door het unieke patroon van de Fairybell kerstbomen ziet de verlichting er ook langs de achterkant adembenemend uit. Helemaal verkocht? Dan kan je al een Fairybell kerstboom op de kop tikken met een hoogte van 210 cm en 120 LED-lampjes. Zie je het eerder groots? Zet dan de hele buurt onder jouw indrukwekkende schaduw met de Fairybell 2000 LED van maar liefst 10 meter hoog.